Hoppa till sidans innehåll

Arlanda Jets presenterar 2 nyförvärv och 1 återvändare

23 DEC 2013 18:22
”Arlanda Jets är mycket glada över att kunna presentera de första nyförvärven samt en återvändande spelare inför säsongen 2014. Dessa spelare kommer bli viktiga delar i den trupp som kommer representera Arlanda Jets kommande säsong” säger HC Ville Korhonen.
  • Skapad: 23 DEC 2013 18:22

 Nya spelare

Jesper Eriksson, 20år, Linjeman, DIF
"Jesper har utvecklats mycket positivt under sin tid på NIU i Märsta och har inför i år valt att spela för Arlanda Jets. Jesper passar väl in i den profil av unga spelare som vi vill ska bilda stommen i framtidens Arlanda och han har redan satt sitt avtryck i truppen. Jesper kommer att konkurrera om speltid på den offensiva linjen, där vi nu har flertalet unga spelare som kommer kunna vara en del av Arlanda i flera år framåt"

Oscar Orbring, 20år, Running back, DIF
"Oscar har spelat på flera olika positioner på båda sidor av bollen under sin juniorkarriär med Lidingö Saints och DIF. I Arlanda Jets kommer han att konkurrera om speltid främst som Running back med våra egna produkter och vi ser fram emot den spännande mix av spelare som vi har i backfield"

Återvändare

Thomas Sehlan, 35år, Linebacker, Arlanda Jets
"Thomas är en spelare som personifierar den glöd och det ledarskap på planen som Arlanda Jets under många år profilerat sig med. Att Thomas vill börja spela igen ger oss en veteran på defense som kan dela med sig av sina erfarenheter till våra yngre linebackers och göra dem redo att bli framtidens ledare på planen"

Mikael Pietilä, Senioransvarig
Arlanda Jets
Skribent: August Eriksson

borja-spela

bli-domare

Stöd Arlanda Jets

Postadress:
Arlanda AFF - Amerikansk Fotboll/Flaggfotboll/Landhockey
Box 3030
19503 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 9, Atletvägen 9
19551 Märsta

Kontakt:
Tel: +46859121600
E-post: styrelsen@arlandajet...

Se all info