Hoppa till sidans innehåll

Brandon Miller klar för Arlanda Jets

09 MAR 2014 14:41
”Arlanda Jets är mycket glada över att kunna välkomna årets andra importspelare, Brandon Miller, till Jetsfamiljen och herrseniorerna säsongen 2014. Vi är övertygade att vi har hittat en riktig X-factor för vårt offense, Brandon har spelat både Running Back och Wide Receiver på college vilket gör att han kommer dyka upp på olika positioner även i Arlanda Jets.” säger HC Ville Korhonen.
  • Skapad: 09 MAR 2014 14:41

"Brandon kommer varmt rekommenderad av sin, i Jets juniorprogram fostrade, lagkamrat Oscar Nevermann och f.d. Jets importspelaren och Wyomingcoachen Nick Danielsson för sin arbetsmoral, lagkänsla och givetvis sina färdigheter som både RB och WR. Det skapar en trygghet att spelare och coacher, som vet vad vi som förening söker, kan rekommendera en importspelare" fortsätter Korhonen.
 
Arlanda Jets vill passa på att tacka alla våra samarbetspartners för deras stöd som gjort det möjligt för seniorlaget att ta in våra två importspelare.
 
 
Spelarprofil Brandon Miller
Namn: Brandon Miller
Ålder: 23år
Längd: 183cm
Vikt: 90kg
Position: RB / WR
Klubbar: University of Wyoming (MWC), Mountain Vista High School (Colorado)
 

Brandon Miller spelade Running Back för sitt high school lag, Mountain Vista Golden Eagles, och hade imponerade statistik som senior med över 1300yards rushing, 600yards receiving och 25TDs.
 
Han rekryterades av University of Wyoming som Running back men kom under sin karriär att byta position till Wide Receiver. Brandon spelade 42 matcher för Wyoming, och nådde upp i 1123yards rushing och 701yards receiving.
 
Brandon kommer med sin snabbhet och säkra händer bli en avgörande pusselbit för herrseniorerna, och en inspiration för våra yngre killar och tjejer som spelar RB/WR.
 
Brandon Miller 01


Mikael Pietilä
Senioransvarig
Arlanda Jets
Skribent: August Eriksson

borja-spela

bli-domare

Stöd Arlanda Jets

Postadress:
Arlanda AFF - Amerikansk Fotboll/Flaggfotboll/Landhockey
Box 3030
19503 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 9, Atletvägen 9
19551 Märsta

Kontakt:
Tel: +46859121600
E-post: styrelsen@arlandajet...

Se all info