Hoppa till sidans innehåll

Markus Karlsson - Jets senaste nyförvärv

07 FEB 2014 15:25
”Arlanda Jets är mycket glada över att kunna välkomna Markus Karlsson till Jetsfamiljen och seniorlaget inför säsongen 2014. Han kommer med sin tyngd och erfarenhet från spel i Europa bli en stöttepelare på vår offensiva linje” säger HC Ville Korhonen.
  • Skapad: 07 FEB 2014 15:25

Spelarprofil
Namn: Markus Karlsson
Ålder: 27år
Längd: 193cm
Vikt: 135kg
Position: OL
Klubbar: Eskilstuna Sharks, Kirchdorf Wildcats (Tyskland)

 

”Markus är uppvuxen i Strängnäs och har med sin bakgrund inom en rad olika sporter och ’strongman’-inspirerad träning snabbt utvecklats till en stor, stark och atletisk linjeman. Även om han hittade sitt ”kall” inom amerikansk fotboll först som seniorspelare så har han påvisat en imponerande utveckling som offensiv linjeman.

Markus spelade förra säsongen i Tyskland med Kirchdorf Wildcats i GFL2 där han startade som Left Tackle och kommer bli en nyckelspelare i Jets 2014. Markus brinner för att utveckla ungdomar, har erfarenhet som U17-coach i Eskilstuna Sharks och kommer att ges möjligheten att fortsätta den karriären inom Arlanda Jets ungdomsorganisation.

Vi är väldigt glada att Markus valde spel i Arlanda Jets framför hans andra erbjudanden och ser fram emot att se honom på planen i Arlanda Jets färger.”

Mikael Pietilä
Senioransvarig
Arlanda Jets

Skribent: August Eriksson

borja-spela

bli-domare

Stöd Arlanda Jets

Postadress:
Arlanda AFF - Amerikansk Fotboll/Flaggfotboll/Landhockey
Box 3030
19503 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 9, Atletvägen 9
19551 Märsta

Kontakt:
Tel: +46859121600
E-post: styrelsen@arlandajet...

Se all info