Hoppa till sidans innehåll
Foto: Ville vs Korhonen Match mot Umeå 2016

Seger i premiären!

28 APR 2016 00:17
Arlanda Jets herrar öppnar säsongen med en klar hemmaseger mot Umeå, slutresultat 30-0
  • Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:58

Arlanda Jets herrlag startar om i seriespel efter ett år utan spel och gör den med en klar hemmaseger, 30-0, mot förra årets segrare i Div1 Umeå AFC.

Headcoach Martin Hesselgren var mycket nöjd efter matchen, ”offensivt höll vi oss till vår gameplan och etablerade springspelet tidigt, något som vi sedan kunde luta oss mot genom hela matchen. I defensiven spelade vi enligt våra assignment och lyckades skapa tryck på Umeås Quarterback vilket resulterade i ett antal interceptions. Jag vill lyfta fram laginsatsen framför individuella spelare, med en särskild eloge till våra linjemän som vinner kampen både offensivt och defensivt. I slutet av matchen drog vi på oss några onödiga bestraffningar emot oss så det finns arbete kvar även om jag är väldigt nöjd med vår insats.”

”Glädjen är tillbaka”, säger sportchefen Fredrik Walther. ”Vi har hittat rätt mix av spelare - unga och gamla, erfarna och nybörjare – som jobbar tillsammans och verkligen blivit ett lag under vintern och vårens träningar.”

”Väldigt kul att se så många personer på matchen”, kommenterar ordförande Jesper Romell. ”Det verkar som att många är nyfikna att se hur herrlaget spelar efter nystarten. Nästa hemmamatch som kommer spelas på huvudarenan den 21 maj hoppas vi kunna få ännu mer folk då vi kan använda den läktarens fulla kapacitet.”


Poäng:

6p Olle Hesselgren

6p Isak Wikman

6p Niklas Herlitz

6p Pontus Liljekvist

6p Alexander Zisopollos

Skribent: Mikael Pietilä

borja-spela

bli-domare

Stöd Arlanda Jets

Postadress:
Arlanda AFF - Amerikansk Fotboll/Flaggfotboll/Landhockey
Box 3030
19503 Märsta

Besöksadress:
Atletvägen 9, Atletvägen 9
19551 Märsta

Kontakt:
Tel: +46859121600
E-post: styrelsen@arlandajet...

Se all info